Ook nieuwsgierig naar jouw persoonlijke kleuren en eigen stijl? Boek dan een Fitting Colors kleuradvies of stijladvies! 

KLEURADVIES

Individueel advies € 150

Advies voor 2 personen € 100,- p.p.

Advies voor groepen vanaf 3 personen € 85,- p.p.

De kleurenanalyses nemen circa 2 uur in beslag, bedragen zijn inclusief BTW en het persoonlijke kleurenpaspoort.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
STIJLADVIES

Individueel advies €180,-  

Dit is het vervolg op het Fitting Colors kleuradvies. Je ontdekt je persoonlijke stijlvoorkeur en je krijgt uitgebreid advies over kleding die bij jouw lichaamskenmerken past. Neem kleding waar je een vraag over hebt mee naar de studio en wij adviseren je of het item aangepast moet worden (kleermaker), goed bij je past of vervangen dient te worden.
Het stijladvies neemt ongeveer 3 uur in beslag, bedrag is inclusief BTW en stijlresumé.

Gaat je voorkeur uit naar een advies met 2 personen of wil je met een groep komen? Of wil je liever een combinatie kleur- en stijladvies boeken op één dag, dat kan ook! 
Laat je wensen weten via het contactformulier.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andere services die we aanbieden:

Kleur- enof stijladvies cadeau doen?
Origineel cadeau om te krijgen maar ook om te geven! De fitting colors cadeaubonnen zijn verkrijgbaar tegen elk gewenst bedrag! Laat me weten wat je graag cadeau wilt doen en ik stuur de Fitting Colors cadeaubon per post naar je toe!

Garderobe advies•
Wil je graag hulp met het op orde brengen van je kledingkast omdat je moeite hebt met afscheid nemen van hetgeen in je kast ligt? En weten welke kledingcombinaties de beste zijn, welke items je naar de kleermaker moet brengen voor een aanpassing en welke items aan vervanging toe zijn? Boek een garderobe advies, het neemt maar ongeveer 3 uur in beslag!.

Personal shoppen
Is shoppen niets voor jou of heb je geen tijd en kan je het online niet vinden? Dan is winkelen met een kledingstyliste heel geschikt. Wij maken op basis van jouw wensen, stijl en budget een voorselectie bij een aantal winkels in Haarlem. Vervolgens gaan wij samen op pad, jij past de kleding en beslist zelf om deze te kopen of niet. Het doel is om je te laten ervaren hoe je de mooiste combinaties maakt op basis van jouw kleur- en stijltype! En met een mooie kledingset naar huis te gaan dat je langer dan een seizoen draagt!


Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

 

*Voor garderobe advies (aan huis) worden reiskosten in rekening gebracht a € 0,25 p/km.