Fitting Colors is een initiatief van Ellen Giesberts

Ellen2

Ellen kan door haar ruime werkervaring als creatief projectmanager en marcom adviseur in de profit en non-profit sector snel een helder beeld vormen van de persoonlijkheid van mensen en weet daar met haar persoonlijke kledingadviezen naadloos bij aan te sluiten. Het gaat immers om het maximale te halen uit ieders "authentieke" uitstraling. Ellen adviseert bij voorkeur in kleine groepen zodat het persoonlijke advies op de voorgrond blijft. To the point advies met een positieve insteek. Haar motto is “je moet het zelf zien om het te geloven"

Door haar grafische achtergrond heeft Ellen een goede kijk op kleur. Het werken met uiteenlopende typen, karakters en culturen in combinatie met haar gevoel voor humor geeft het maximale resultaat. Juist deze verscheidenheid aan mensen blijft voor haar iedere keer een geweldige uitdaging om te komen tot de juiste kleur en stijl voor elke persoon. Uitgangspunt blijft ieders persoonlijke kracht. Ellen beschikt over de noodzakelijke opleidingen en is gecertificeerd voor het geven van trainingen op het gebied van imago trainingen. Sinds de oprichting richt zij zich op zowel de zakelijke als ook op de particuliere markt.

Fitting Colors is aangesloten bij de Vereniging van Imageprofessionals en werkt samen met een vast team van gediplomeerde adviseurs.

Waarom De Kameleon als logo?

In de natuur gebruiken dieren kleuren voor allerlei doeleinden. Om partners aan te trekken, vijanden af te schrikken, op een natuurlijke wijze opgaan in hun omgeving of om met elkaar te communiceren.

Een heel bijzondere kleurkunstenaar is de kameleon, die kleur niet alleen gebruikt als camouflage, maar ook om te communiceren met andere kameleons. Door zijn lichaamskleur te veranderen laat een kameleon merken wat hij wil en laat hij zien hoe hij zich voelt. Zo verandert een vrouwtje van kleur als zij een mannetje wil verleiden en als een kameleon boos is, wordt zijn kleur ineens heel fel.

Ook mensen gebruiken kleuren om iets uit te drukken. Wil je opvallen of juist niet? Wil je betrouwbaar, serieus, toegankelijk, vriendelijk of juist krachtig en overtuigend overkomen? En wat wil jij uitstralen tijdens een sollicitatie, vergadering, presentatie of op een feest? Kleur doet meer dan je denkt..

Nieuwsgierig geworden naar jouw natuurlijke kleuren?