Ontdek jouw persoonlijke stijl

Stijl is geen kwestie van mode. Stijl heeft alles te maken met jou. Als jij de kleding draagt die bij jou past, ben je altijd stijlvol.

Wij kijken naar je lichaamsbouw, lengte en verhoudingen. Hoe accentueer je de sterke punten en hoe camoufleer je de mindere punten? Als je op basis daarvan kleding kiest haal je het beste uit jezelf.

Uiteraard besteden wij ook aandacht aan je persoonlijke smaak, door middel van een interactieve presentatie ontdek je namelijk jouw stijlvoorkeur. Het is verhelderend en helpt je je kledingstijl te herkennen en daardoor de juiste keuzes te maken. Na het advies weet je ook welke snit bij je figuur past. Wij geven je tips voor het samenstellen van een garderobe die past bij je persoonlijkheid, kleurenpalet en levensfase. Om op die manier de juiste keuze te maken voor je zakelijke outfit, vrijetijds- of feestkleding.

Het stijladvies heeft het meeste effect na het Fitting Colors-kleuradvies omdat je dan weet welke kleurencombinaties mooi zijn voor jou.  Met de juiste snit en kleurgebruikt klopt het totaalbeeld, zo presenteer je jezelf optimaal.

NB Je ontvangt ook advies over je eigen kleding. Dus neem gerust een koffer mee met kleding waar je over twijfelt. 

 
Waarom stijladvies bij Fitting Colors?
 
- Vakkundig advies
- Leert je je persoonlijke stijl herkennen
- Advies over eigen kleding
- Leert je kledingcombinaties maken
- Positief en inspirerend 
- Op sfeervolle locatie
- Naslagwerk
- Tevreden klanten